|     Home    |    Over Oliespuitje.nl     |     Contact     |     Mixcalculator     |     Voorwaarden     |     Privacy     |


Algemene informatie Oliespuitje.nl
Oliespuitje.nl houdt zich sinds 2011 bezig met de inkoop en het samenstellen van e-sigaretten en toebehoren (e-liquid, losse onderdelen) Oliespuitje webshop is ontstaan als servicepunt aan onze jaarbeurs en jaarmarkt klanten door het hele land en daarbuiten. Inmiddels hebben ook vele anderen onze webshop gevonden. Vanwege veel te strenge wetgeving is oliespuitje.nl webshop  offline gegaan. Het leveren aan fysieke verkooppunten blijft gewoon doorgang vinden. Oliespuitje.nl streeft naar het brengen van kwalitatief hoogwaardige producten tegen een aangename prijs. Al onze producten zijn geschikt voor een eGo 510 aansluiting. Doordat wij veel onderweg zijn om leveringen uit te voeren aan verkooppunten en jaarmarkten/beurzen hebben wij geen fysieke winkel. 'Bezoek aan huis' is daarom niet mogelijk.
 
Wij verzenden brief- en pakketpost via PostNL. De aflevermelding wordt door ons gezien als ontvangstbevestiging.
Verzendingen vinden plaats op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen) steeds om 12.00u.
 

Als klant bent u verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste adresgegevens. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd geleverde zendingen ontstaan door niet correct doorgegeven adresgegevens.
Om een bestelling te kunnen doen dient u 18 jaar of ouder te zijn. Bent u nog niet bekend bij ons? Dan dient u tegelijk met uw 1e bestelling uw geboortedatum mee te geven.

Boven de 50 euro zijn de verzendkosten gratis. Daaronder betaalt u een vast verzend tarief van € 4,95. Alle getoonde prijzen zijn inclusief btw. Alle aangeboden artikelen zijn nieuw en origineel.


Let op!
Iedere consument heeft recht op een deugdelijk product. Echter: e-Liquid (dampvloeistof), DIY (Do It Yourself) producten en driptips zijn om hygiŽnische redenen uitgesloten van garantierecht. Voor verdampers (atomizers, cartomizers, clearomizers etc.) geldt een DOA (dead on arrival) garantie. Defecten moeten op de dag van aankomst aan ons worden gemeld per email. Artikelen uit de 'opruiming' rubrieken vallen altijd onder alleen DOA garantie.  Batterijen en laders hebben een garantietermijn van 3 maanden. Capaciteitsvermindering van een batterij is normaal en valt derhalve niet onder garantie. Ook batterijen en mods met fysieke schade (slijtage, schade door vallen, schade door onkundig gebruik) vallen niet onder garantie.  Een retourrecht geldt zolang de artikelen ongeopend en ongebruikt binnen 14 dagen aan ons worden retour gezonden. Alle garantieaanspraken en retourzendingen moeten eerst per email aan ons worden gemeld met een omschrijving van het probleem. U ontvangt dan van ons verdere instructies over de afhandeling.

De producten genoemd op deze website zijn allleen bedoeld voor volwassenen (18+)  Dampvloeistof is niet bedoeld voor personen onder de 18 jaar.
Niet voor niet-rokers. Wees voorzichtig bij zwangerschap. Uit de buurt van kinderen houden.
Oliespuitje.nl is onder geen beding verantwoordelijk voor het (verkeerd) gebruik van de op deze website aangeboden artikelen.
Elektrisch roken doet u, net als bij klassiek roken, geheel op eigen risico.